Rabbo-hot.jouwweb.nl
Wobba.co.cc » Rondlijding door windows XP

Rondlijding door windows XP

Inleiding

Welkom bij Microsoft® Windows® XP Home Edition, de nieuwe versie van Windows waarmee u meer uit uw pc haalt. Maak kennis met de verbluffende kwaliteit. Maak kennis met Windows XP. Windows XP overtreft alle verwachtingen. Klik op een van de koppelingen aan de rechterkant voor meer informatie over de mogelijkheden van Windows XP:

  Hier beginnen Hier beginnen

Windows XP bevat nieuwe, gebruikersvriendelijke vensters, vereenvoudigde menu's en nog veel meer. Maak kennis met het innovatieve, strakke ontwerp van Windows XP. Leer de basistaken en opdrachten van Windows uitvoeren.

Veilig en snel werken met de pc Veilig en snel werken met de pc

Windows XP maakt het werken met pc's niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Dankzij de krachtige prestaties, een nieuw fris uiterlijk en hulp wanneer u deze nodig hebt. Windows XP biedt het allemaal, samen met ongeëvenaarde betrouwbaarheid en veiligheid.

Kennismaking met digitale media Kennismaking met digitale media

Maak kennis met de vele opwindende mogelijkheden van digitale media. Geniet van de uitgebreide functies op het gebied van fotografie, muziek, video's, computerspelletjes en meer.

Netwerken voor thuis en op kantoor Netwerken voor thuis en op kantoor

Deel bestanden, foto's, muziek, printers en zelfs de Internet-aansluiting met anderen, in een netwerk dat geheel privé is en bovendien volkomen veilig.