Rabbo-hot.jouwweb.nl
Wobba.co.cc » Nieuws

Nieuws

Nieuws

De  paarden zijn in rabbo !!!!!!

de paarden eindelijk dat duurde wel lang hoor maar zo gemakelijk is het niet eindelijk heft admin het voor elkaar

nu kun er gewoon boerderij gemaaakt worden weilanden alles maar  de zadels waarzijn die dan

hier zijn de fotos van de 4 paarden let op ze kosten 240 bel-cr

Er zijn Ballonen op wobba.co.cc

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Dit is de wekelijkse krant van RabboHotel. Elke Zondag worden er nieuwtjes en updates van de hele week in de krant gezet. Ook zal er een KvdW aanwezig zijn. Deze Krant word gemaakt door het Moderator team.

Updates
Deze week zijn er wat updates gekomen in RabboHotel. De echte grote update is; Paarden. Deze 4 voeter's lopen en staan en slapen en eten vanaf nu in Rabbohotel. Vergeet hem niet te trainen hé! Want dat kan natuurlijk ook.

Veranderingen
Er is deze week ook een grote verandering in het personeel van RabboHotel gekomen. Zo zijn er 2 Moderators weg gegaan. Maar is er ook weer een Moderator bij gekomen. Ook 5 nieuwe eXpert's zijn aangekomen in RabboHotel. Deze sterren kun je bewonderen op de Staff pagina.

Pluspunt
Een pluspunt van deze week is dat we weer een nieuw record hebben gehaald. En natuurlijk ook dat we de paarden hebben gekregen in RabboHotel. Namens het hele staff team; Roep al je vrienden want bij 1500 online komen er nieuwe eXpert's in het Rabbo Staff team.

Minpunt
Elke week heeft helaas ook een minpunt. Deze week waren er zelfs meerdere. Een minpunt was vooral dat er zoveel staff leden weg zijn gegaan uit RabboHotel. Ook een minpunt is dat RabboHotel helaas Zondag gehackt werd. Dit is heel erg jammer, want dit willen we natuurlijk niet!

Kamer van de Week
We hebben elke week een KvdW. Het Thema van deze week is; Wired. Wat je moet maken is een vet gaaf Wired spel. Dus dit kan een Wired doolhof zijn, maar het kan ook een draken race zijn! Volgende week Zondag staat de uitslag in het nieuws, wat je kunt winnen is een mooie KvdW badge.

Wist je dat...
... Rabbo Elke dag meer dan 35.000 keer bekeken word?
... Admin de maker van RabboHotel is?
... Rabbo al 3 jaar bestaat?
... We veel plezier hebben in Rabbo?

Dit was de Krant van deze week. Volgende week Zondag is er weer een Krant te vinden in het nieuws. En natuurlijk ook de uitslag van KvdW. Veel plezier.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

We waren er even uit.

Toen straks werden we even gehackt door 3 hackers. Helaas is hierbij veel nieuws verloren gegaan, en is ook helaas veel ongepast nieuws gekomen. Dit spijt ons heel erg. We gaan proberen dit te voorkomen.

Wie waren BRB?
'BRB' is een zogenaamde hack groep. Die bestaat uit 3 meiden. Deze 3 meiden konden het hier echter niet aan, dus besloten ons telkens te gaan hacken. Maar wees maar niet bang. Deze 3 zielige meiden hebben al een site verbod. Dat houd in dat ze niet meer op Rabbo kunnen komen.

En het nieuws dan?
We gaan onze uiterste best doen om het nieuws weer terug te krijgen. Maar de kans is groot dat dit niet meer gaat lukken. Sorry voor het ongemak. We zullen alles opnieuw gaan posten. Het spijt ons erg.

Roep je vrienden, bij 1500 online sollicitaties he!

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Waar is de zevende?

Hé Rabbo’s,

De Zeven Dwergen wonen in een klein huisje aan de rand van het bos. Na een dag wandelen en spelen in de bossen komen de Zeven Dwergen thuis, of toch niet. Doc telt alle dwergen. Stoetel, Gichel, Grumpie, Niezel en Bloosje. Dat zijn maar Zes Dwergen? Waar is Dommel, Dommel zal wel weer in slaap zijn gevallen. Hij valt altijd overal in slaap! De Zes Dwergen gaan alle bossen door om Dommel te zoeken, kun jij ze helpen?

De Competitie
Ga naar de kamer van Yvo, hier vind je het huis van de Zeven Dwergen. Maar er zijn maar Zes Dwergen in het huisje. Ga door de tele en zoek in de bossen naar de Zevende Dwerg. Kom je hem tegen. Stuur dan voor 20 januari een mail met je Rabbo-naam en de naam van de kamer waar je de Zevende Dwerg hebt gezien. Stuur deze mail naar rabbocompetitie@hotmail.com. Wij kiezen willekeurig 10 Rabbo’s die een Kabouter-badge winnen.

Let op! Vergeet niet in de mail je Rabbo-naam en het antwoord te vermelden

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Lees maar snel meer.

Ik houd het even kort maar krachtig. We zijn de afgelopen dagen veel gehackt. Hier word aan gewerkt. We zijn druk bezig met de beveiliging. Alle staff's zijn ook weer terug. Er zijn ook neppe staff badges uitgedeeld. Het is verboden die op te doen. Die badge zal binnenkort weer weg zijn.

Maar mijn spullen?
We zijn druk bezig met alles, alles zal waarschijnlijk wel terug komen zoals het was. Sorry voor het ongemak en we zijn druk bezig met de beveiliging. Dus geen paniek.

Voor de volgende keer; Als er een hack word gedaan, negeer dat maar. Ga voor jullie eigen veiligheid dan maar offline.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Een update jaja!

Hey Rabbo's!

Reeds heeft Admin & Notice paar nieuwe dingen toegevoegd aan de catalogus en aan de navigator.
We hebben 30 nieuwe rares in de catalogus bijgevoegd!
Dit zijn ze : http://www.uploadplaatjes.nl/plaatjes/8/281111.png
Je kan ze alleen kopen als je VIP catalogus hebt , ze staan bij Rares2.

Wat te doen als je de nieuwe meubis niet ziet :
Je leegt je cache of geschiedenis.


Openbare ruimtes hebben we namelijk ook toegevoegd + de Disney XD Room!
Nu kan je gezellig met rabbo's in een van de openbare ruimtes chillen dat doen rabbo's namelijk ;).

Ps: Binnenkort zal er nog iets nieuws komen!___________________________________________________________________________________________________________________________________

Bedankt voor jullie steun.

Hey Rabbo's,

We willen jullie bedanken voor jullie steun. Dankzij jullie kliks konden we het deze maand 'overleven'. :-) Bij deze ontvangt elke Rabbo 200 Bel-Credits gratis!

Met vriendelijke groeten,

____________________________________________________________________________________